Δεσμοί Αίματος

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΄17-΄18 (05/10/2017 11:02)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

για

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

στο

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  κατ. ΠΑΙΔΩΝ  2003-2004

 

 

Κύριε Πρόεδρε,

η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας με ευθύνη της Επιτροπής Ανάπτυξης   και υποδομών  προκηρύσσει το  πρωτάθλημα   κατηγορίας παίδων για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2003 και 2004.

Επιτρέπεται επίσης σε ποδοσφαιριστές  που έχουν γεννηθεί  το 2005 και μεταγενέστερα   να συμμετέχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα. Απαραίτητη προϋπόθεση  συμμετοχής των παιδιών  στο πρωτ. κατ. ΠΑΙΔΩΝ  είναι να έχουν δελτίο  αθλητικής ιδιότητας.

 Διευκρινίζεται ότι μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές , που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια  υπό την προϋπόθεση ότι φοιτούν σε ελληνικά σχολεία και διαθέτουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

 

 

Επισημαίνεται ακόμα ότι οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές και άλλων συλλόγων, οι οποίοι δεν παίρνουν μέρος σ΄ αυτό το πρωτάθλημα, αλλά έχουν ως έδρα τον ίδιο δήμο (ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ, ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ , ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΥΔΡΑΣ,ΠΟΡΟΥ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και ΣΠΕΤΣΩΝ).

Αναλυτικά οι προϋποθέσεις και ο τρόπος διεξαγωγής  του πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ  θα αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη,   που θα αναρτηθεί στο site αλλά και θα δοθεί στις συμμετέχουσες ομάδες.

Όσες ομάδες  θέλουν να δηλώσουν  συμμετοχή θα πρέπει να υποβάλλουν  το έντυπο συμμετοχής 2017-2018 και την κατάσταση υγείας που σας επισυνάπτουμε,  συμπληρωμένα και σφραγισμένα  στα γραφεία της Ε.Π.Σ Αργολίδας  το αργότερο  μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 12/10/2017 και ώρα 12:00. Στον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα, ώρα 13:00  καλούνται να παραστούν οι εκπρόσωποι των ομάδων, για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος. Επίσης όλες οι ομάδες για τους εντός έδρας αγώνες τους, θα πρέπει να εξασφαλίζουν την άδεια διεξαγωγής του αγώνα.

Υπενθυμίζεται  ότι για τις ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας η συμμετοχή τους  στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτική   σύμφωνα με όσα προβλέπονται  στη σχετική προκήρυξη της  ΕΠΟ (¶ρθρο 10), ενώ  για τις ομάδες που αγωνίζονται  στο πρωτάθλημα της   Α1  τοπικής κατηγορίας πρέπει υποχρεωτικά  να συμμετέχουν είτε στο πρωτάθλημα της  κατ. ΠΑΙΔΩΝ,  είτε στο πρωτάθλημα κατ. ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη της  Ε.Π.Σ. Αργολίδας (¶ρθρο 3) .

Σας κάνουμε γνωστό, ότι το πρωτάθλημα Παίδων πρόκειται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 21/10/2017 και 22/10/2017.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

 

                                                       Εκ της επιτροπής

                                                  ανάπτυξης  κ΄ υποδομών