Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ιστορικό

    Στις 19 Μαΐου 1963, στη Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, ο Πρόεδρος Νίκος Ζαφείρης ζήτησε από τη Γενική Συνέλευση να εξουσιοδοτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να προβεί σε ενέργειες ίδρυσης Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων στην Αργολίδα. Οι σύλλογοι της Αργολίδας συμμετείχαν μέχρι τότε στο πρωτάθλημα της Ένωσης Αργολιδοκορινθίας που είχε έδρα την Κόρινθο. Η Γ.Σ. αναγνώρισε ομόφωνα την ανάγκη ίδρυσης ξεχωριστής Ένωσης από την Κορινθία και εξουσιοδότησε γι' αυτό το σκοπό τους κ.κ. Ν. Ζαφείρη και Κ. Λουκαΐτη.

Στο κάλεσμα του Παναργειακού ανταποκρίθηκαν:
που απετέλεσαν και τα ιδρυτικά μέλη.

    Η υπόθεση ανατέθηκε στον εξ Αργους καταγόμενο δικηγόρο Αθηνών Ε. Τζαβέλα ο οποίος ξεπέρασε τα πάσης φύσεως εμπόδια και έλυσε όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Με την υπ' αριθ. 356/1964 απόφασή του το Πρωτοδικείο Ναυπλίου αναγνώρισε την ίδρυση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας. Στις 12 Αυγούστου 1964 έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ., το οποίο είναι και το πρώτο Δ.Σ., αποτελούμενο από τους:

    Το Νοέμβριο του 1967 καταργήθηκε από την τότε Κυβέρνηση η Διοίκηση και αντικαταστάθηκε από νέα, διορισμένη από το Πρωτοδικείο. Έκτοτε και για πολλά χρόνια διοίκησαν την Ένωση Διοικητικά Συμβούλια με Πρόεδρο τον Κώστα Αντωνιάδη, που ήταν από τους μακροβιότερους Προέδρους. Το 2009 στις αρχαιρεσίες του Ιουλίου (και στις συμπληρωματικές του Νοεμβρίου) εκλέχτηκε το Διοικητικό συμβούλιο, το οποίο έχει την παρακάτω μορφή:

    Το 2017 εκλέχτηκε το σημερινό Διοικητικό συμβούλιο, το οποίο έχει την παρακάτω μορφή:

Το 2021 εκλέχτηκε το σημερινό Διοικητικό συμβούλιο, το οποίο έχει την παρακάτω μορφή: